BBB2020Stagereeks BIBF voorjaar : BBB2020 Stagereeks BIBF voorjaar (Drongen)

Geachte stagiair,

Met het oog op de grondige voorbereiding op het bekwaamheidsexamen van het BIBF dat de toegang verschaft tot de titel van “Erkend Boekhouder” of “Erkend Boekhouder – Fiscalist”, richt BBB een geconcentreerde reeks van 8 studiedagen in. De deelnemingsprijs voor de BBB-leden voor deze waardevolle voorbereiding werd bepaald op 640,00 €. Niet leden kunnen de reeks eveneens volgen voor 720,00 €. De prijzen zijn vrij van Btw, conform art. 44 §2, 4°. Broodjes, koffie, water en een uitgebreide documentatie zijn voorzien en inbegrepen in deze deelnameprijs. Er kan eveneens worden betaald met de KMO portefeuille.
Tijdens deze reeks komen alle onderwerpen aan bod die, zoals voorzien bij Koninklijk Besluit, op het schriftelijke bekwaamheidsexamen worden ondervraagd. Deze reeks heeft tot doel de belangrijkste punten van elk vakdomein te belichten en op te frissen en kadert in de totale voorbereiding van de stagiair die wenst deel te nemen aan het schriftelijk examen.
Het volledige programma kan gevolgd worden vanaf zaterdag 07 03 2020 tot en met zaterdag 02 05 2020, omvat 64 u en komt uiteraard in aanmerking voor de permanente vorming. Hierna vindt u het volledige programma. (Wijzigingen zijn mogelijk maar worden tijdig gemeld aan de ingeschreven stagiairs). Wij wensen de deelnemers er op te wijzen dat de eerste twee seminariedagen (07/03 en 14/03) uitzonderlijk doorgaan op de volgende locatie: Schaubroeck, Zaal Havik, Steenweg Deinze 154 te 9810 Nazareth. De andere seminariedagen gaan, zoals gebruikelijk door in de kantoren van Partena Professional, Industriepark 5 te 9031 Drongen.
Inschrijven kan alleen op elektronische wijze vanaf heden. Wij verwijzen daarbij naar de link. De BBB-leden loggen in via hun Rijksregisternummer en hun paswoord en klikken vervolgens op de rubriek “seminariereeksen” waaruit ze hun seminariereeks aanklikken.
De niet BBB-leden kunnen eveneens de link volgen en op de pagina de tekst aanklikken “Klik hier om je te registreren voor deelname aan een seminariereeks”. Vervolgens de gewenste seminariereeks aanklikken en aanvullen met de gevraagde gegevens. De facturatie volgt automatisch nadat de inschrijving volledig werd afgewerkt en aanvaard.

Wij hopen u met dit initiatief een steuntje in de rug te kunnen bieden en wensen u alle succes toe in de verdere uitbouw van uw carrière.

SCHRAEPEN Xavier, HILLEWAERE Jean Marie
Ondervoorzitter Voorzitter
Ondervoorzitter

Bijkomende informatie mbt dit seminarie:

Datum:18-04-2020
 
Locatie:Partena Professional - Drongen
Industriepark 3
9031 Drongen
Spreker(s):Filip VANDENBERGHE
 
Aanvang:13:00
Einduur:17:00
Aantal uren attest:04:00

Klik hier om u in te schrijven voor dit seminarie

Indien u reeds lid bent, klik hier om in te loggen.