BBB2019 Stagereeks BIBF : Stagereeks BIBF najaar 2019 (Drongen)

Geachte stagiair,
Met het oog op het eerstvolgende schriftelijke bekwaamheidsexamen dat toegang geeft tot de titel van “erkend Boekhouder” of “erkend Boekhouder – Fiscalist” en dat plaats vindt op zaterdag 09 november 2019, richt BBB een intensieve en geconcentreerde reeks van 8 studiedagen in. De deelnemingsprijs voor de BBB-leden voor deze waardevolle voorbereidingen werd bepaald op 600,00 € (Btw vrij art. 44 §2, 4°). Niet leden kunnen de reeksen eveneens volgen voor 680,00 € (Btw vrij art. 44 §2, 4°). Broodjes, koffie, water en een uitgebreide documentatie zijn voorzien en inbegrepen in deze deelnameprijs. Er kan desgewenst betaald worden met de KMO-portefeuille.
Tijdens deze reeks komen alle onderwerpen aan bod die, zoals voorzien bij Koninklijk Besluit, op het schriftelijke bekwaamheidsexamen worden ondervraagd. Deze reeks heeft tot doel de belangrijkste punten van elk vakdomein te belichten en op te frissen en kadert in de totale voorbereiding van de stagiair die wenst deel te nemen aan het examen.
Het volledige programma kan gevolgd worden te Drongen, van 31 augustus 2019 tot en met 02 november 2019, omvat 64 u en komt uiteraard in aanmerking voor de permanente vorming. Inschrijven kan alleen op elektronische wijze. Wij verwijzen daarbij naar de link http://intranet.bbb-vzw.be. De BBB-leden loggen in via hun Rijksregisternummer en hun paswoord en klikken vervolgens op de rubriek “seminariereeksen” waaruit ze hun seminariereeks aanklikken.
De niet BBB-leden kunnen op de eerder genoemde link, onderaan de pagina, de tekst aanklikken “Klik hier om je te registreren voor deelname aan een seminariereeks”. Vervolgens de gewenste seminariereeks aanklikken en aanvullen met de gevraagde gegevens. De facturatie volgt automatisch nadat de inschrijving volledig werd afgewerkt en aanvaard. Modulaire inschrijvingen zijn in deze reeks niet voorzien.

Wij hopen u met deze initiatieven een steuntje in de rug te kunnen bieden en wensen u alle succes toe in de verdere uitbouw van uw carrière.

Xavier Schraepen, Jean-Marie Hillewaere
Ondervoorzitter Voorzitter

Bijkomende informatie mbt dit seminarie:

Datum:02-11-2019
 
Locatie:Partena Professional - Drongen
Industriepark 3
9031 Drongen
Spreker(s):Filip Vandenberghe
 
Aanvang:08:30
Einduur:12:30
Aantal uren attest:04:00

Indien u reeds lid bent, klik hier om in te loggen.